משלוח חינם מעל 249 ₪

מנות: 6 | זמן הכנה משוער: 60 דקות| רמת קושי: בינונית

נתחי הפרגית מבושלים עם רוטב סילאן ארומטי ומחוזקים על ידי ירקות שורש, ערומנים, יין לבן ובסילאן גלילי.
מרכיבים:
-1.5 קילו פרגיות חתוכות לקוביו
-3כפות שמן זית גליל
-כוס וחצי יין לבן יבש
-חופן עלי טימי
-2שיני שום חתוכות
-חצי פלפל צ'ילי חתוך לקוביות
-בצל אחד חתוך גס
-כרישה חתוכה לעיגוךים בעובי 1/2 סנטימטר
-גזר גדול חתוך לעגולים בעובי 1/2 סנטימטר
-חבילה של ערמונים מקולפים
-2כפות סילאן גלילי משובח
אופן ההכנה
מניחים את קוביות הפרגית בקערה עם יין לבן, מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
לאחר מכן מוציאים את הפרגית מהיין ונותנים לה להתייבש. את היין שומרים, עוד נשתמש בו.
מחממים שמן במחבת עמוקה ומסיפים את נתחי הפרגית ומטגנים כ2-3 דקות מכל צד ומוסיפים את ירקות השורש, שום וצ'ילי.
מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם וממשיכים לטגן עד שהפרגיות מקבלות גוון חום זהוב.
מוסיפים את היין ששמרנו, את הערמונים והסילאן ומביאים לרתיחה. אחר כך מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כ15 דקות נוספות נמוכה עד שהרוטב מגיע לסמיכות הרצויה ומכסה את נתחי הפרגית.
בתיאבון

"

מוצרים קשורים

סגור
עגלת הקניות שלכם (0)

עגלת הקניות שלך ריקה, זה הזמן להוסיף מוצר לעגלה ולהרגיש את הגליל מגיע עד אליך. עגלת הקניות שלך ריקה, זה הזמן להוסיף מוצר לעגלה ולהרגיש את הגליל מגיע עד אליך.



0